Υπηρεσίες

Παραλαβή & Παράδοση

carpetdelivery

Για την παραλάβη και την παράδοση των χαλιών σας , απο και προς την οικία σας , είναι δωρεάν υπηρεσία . Αρκεί να τηλεφωνείσετε και να κλείσετε το ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει. Λόγο του τονάζ του φορτηγού μας αλλά και τις αποστάσεις απο την έδρα μας προς όλα τα σημεία του Νομού Κορινθίας , προκειμένου να εξυπερετήσουμε όλες τις περιοχές και τους πελάτες μας άμεσα , συνήθως έχουμε σταθερά τακτικά δρομολόγια.

 

 

 

Ξέστρωμα και Στρώσιμο

carpetdelivery2

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται Δωρεάν αλλα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όταν και εφόσον έχει συμφωνηθεί κατά το κλείσιμο του ραντεβού παραλαβής & παράδοσης.

 

 

 

 

Υγιεινή Χαλιών

rughygien

Τα χαλιά σας λόγο της μορφής και της πυκνότητας τους παγιδεύουν στο πέλος τους την αιωρούμενη σκόνη καθώς και διάφορές ακαθαρσίες πού μεταφέρονται από τους εξωτερικούς χώρους στο σπίτι μας.Όλα αυτά συσσωρευμένα στη βάση των χαλιών μας τα μετατρέπουν σε μία εστία δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων κ.λ.π. Στα καθαριστήρια Σωτηρόπουλος, με την πείρα των 30 ετών και χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές καθαρισμού εγγυώμαστε τον άψογο αντιμικροβιακό καθαρισμό και την υγιεινή των χαλιών σας απομακρύνοντας τίσχλες – κεριά – λάδι – πίσσα – κόκκινο κρασί – ακαθαρσίες & ούρα κατοικίδιων ζώων – σκουριά – καφέ – μούχλα . Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν εφόσον επιλεγεί οποιαδήποτε υπηρεσία καθαρισμού.

 

 

 

Υγρός Καθαρισμός

wetcleaningΠρόκειται για την δραστικότερη διαδικασία καθαρισμού. Είναι κατάλληλη για μάλλινα και συνθετικά χαλιά, (των οποίων τα χρώματα είναι σχετικά σταθερά) καθώς και για μοκέτες.Τα χαλιά πλένονται με υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, χρησιμοποιώντας άφθονες ποσότητες νερού σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 20ºC.Ακολουθεί η φυγοκεντρική αποστράγγιση τους για να απομακρυνθεί το πλεονάζον νερό και να εξαλειφθεί έτσι η πιθανότητα αλλοίωσης του πέλους, των χρωμάτων αλλά και των περιφερικών τμημάτων τους (κρόσσια, ρέλια). Για τιμές κάντε κλικ εδώ

 

 

 

Στεγνός Καθαρισμός

Ενδείκνυται για τον καθαρισμό μεταξωτών αλλά και υπερευαίσθητων μάλλινων χαλιών, όπου επιβάλλεται η χρήση απορρυπαντικών με ουδέτερο PH και το ελάχιστο ποσοστό υγρασίας.Θεωρείται αποδεδειγμένα η τέλεια πράσινη(φιλική προς το περιβάλλον) και αποτελεσματική λυση.Χάρη στην οικολογική ξηρή μέθοδο Dry Clean  έχουμε άψογα αποτελέσματα σε κάθε τύπο χαλιού ή μοκέτας.Εγγύηση ότι τα ευαίσθητα χειροποίητα χαλιά δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να ξεβάψουν , αποκαθήσταται το πέλος τους και ξαναζωντανεύουν τα χρώματά τους.

 

 

 

 

Συσκευασία & Φύλαξη

carpetsafeskladΌλα τα είδη συσκευάζονται σε ειδικές σακούλες που αποτρέπουν την διείσδυση σκόνης , αλλα ταυτόχρονα επιτρέπουν στο είδος να αναπνέει ώστε να διατηρείται στην καλύτερη φυσική του κατάσταση μέχρι να στρωθεί στον χώρο σας.Τα συσκευασμένα είδη πλέον τοποθετούνται σε ειδικά για την φύλαξη τους ράφια ,που βρίσκονται σε χώρους ελεγχόμενης υγρασίας. Με τη χρήση ηλεκτρονικών βοηθημάτων καταγράφεται η θέση τους στην αποθήκη ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα όταν τα ζητήσει ο πελάτης.Η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρέαν σε όλους τους πελάτες που θα επιλέξουν μια απο τις υπηρεσίες καθαρισμού. Σε περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιλέξει μόνο φύλαξη δίχως καθαρισμό τότε το κόστος αυτής θα πρέπει να συμφωνηθεί κατά το κλείσιμο του ραντεβού παραλαβής και τυπικά το κόστος ανα τεμάχιο φύλαξης κειμένεται απο 15-20 €.

 

 

Αδιαβροχοποίηση Χαλιών

Η αδιαβροχοποίηση σας προσφέρει την κορυφαία προστασία από τους ανεπιθύμητους λεκέδες, σχηματίζοντας ένα άορατο στρώμα – adiavroxopoiisiασπίδα γύρω απο την κάθε ίνα του χαλιού.Το στρώμα αυτό βελτιώνει σημαντικά την αντίσταση του χαλιού στους υδατικούς ή λιπαρούς λεκέδες καθώς και στη βρωμιά που συσσωρεύεται απο την καθημερινή τους χρήση.Έτσι τα περισσότερα υγρά, συμπεριλαμβανομένου και του λαδιού, που μπορεί να πέσουν επάνω στα χαλιά ή τα υφάσματα, μένουν στην επιφάνεια αντί να διαποτίσουν τις ίνες και να δημιουργήσουν λεκέδες, και στη συνέχεια απομακρύνονται με ένα απλό ταμπονάρισμα με καθαρό πανί ή χαρτί κουζίνας ακόμα και αν ο λεκές έχει ξεραθεί.Η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρέαν και αφορά όλες τις μεθόδους καθαρισμού.

 

 

 

Επιδιόρθωση σε ρέλια & κρόσσια

Οι επιδιορθώση των χαλιών και των μοκετών είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και γνώση. Τα ταπητοκαθαριστήρια handmadecarpets2Σωτηρόπουλος αναλαμβάνουν τις εξείς επιδιορθώσεις. Αλλαγή κρόσσια σε μηχανής και σε χειροποίητα χαλιά , Ρέλια , κοψίματα μοκετών , Θερμοκολήσεις , Πλαστικοποιήσιες , Κολάρισμα Υποστρώματος (Latex) , Αναζωογόνηση χρωματων (color revive) , Αναζωογόνηση της ίνας (carpet peeling) , απομάκρυνση του περιττού χνουδιού (preparing) , Επαναΰφανση σε τρύπες, φαγωμένες γωνίες και μέρη κατεστραμμένα από το σκόρο ή τη χρήση , Επισκευή των σημείων όπου η ύφανση ή το πέλος έχουν φθορές , Διόρθωση της διεύθυνσης του πέλους όταν προκαλεί αντιαισθητική σκίαση.