Βιοκαθαρισμοί

bio_clean

biocleanwarningΕπιτόπιοι βιο-καθαρισμοί στον χώρο σας

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τρόπο διαβίωσης αλλά και με την απορρύπανση και καθαριώτητα των εσωτερικων χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε.Στην Carpet-cleaner.gr έχουμε ως στόχο την τέλεια απορρύπανση και καθαρισμό, ώστε να δημιουργούμε πάντα τις ιδανικές συνθήκες για ένα υγιεινό σπίτι.Το Άρτια επαγγελματικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με τον προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό μας, μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένα και άμεσα αποτελέσματα, σε ένα χαλί, μια μοκέτα, ένα στρώμα, ένα σαλόνι, στο σπίτι σας, στο γραφείο σας κοκ.O μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε , είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης -‘‘Green Label’’- για αφαίρεση ρύπων , για συγκράτηση της σκόνης και την διατήρηση της εμφάνισης. Τα υλικά καθαρισμού δε, είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

 

livingroom1Στρώματα & Σαλόνια

Εξειδικευμένη μέθοδος βιο-καθαρισμού στρωμάτων, για την αναζωογόνηση και απορρύπανση απο τα βλαβερά βακτήρια,τους παθογόνους μικροοργανισμούς, τα αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων της σκόνης, αλλά και για την καθυστέρηση της γρήγορης επανεμφάνισης αυτών, χωρίς την χρήση χημικών απορρυπαντικών.Λόγω του ότι τα στρώματα δεν μπορούνε να πλυθούν , εμείς εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος,έτσι ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον των άλλων οι κιτρινίλες απο ούρα ,το αίμα, αλλά και η μούχλα.Η ίδια ξηρή μέθοδος πλυσίματος εφαρμοζεται και για τον βιο-καθαρισμό υφασμάτινων σαλονιών αλλά και δερμάτινων σαλονιών, είτε με ύφασμα αλκαντάρα, είτε ναμπούκ, είτε σουέτ κοκ.

 

 

office1Επαγγελματικοί Χώροι

Λόγω της πυκνής τους επισκεψιμότητας, οι επαγγελματικοί χώροι συνήθως είναι και οι πιο επιβαρυμένοι απο από ρύπους και τη σκόνη.Ταυτόχρονα είναι και ο χώρος που πολλοί απο εμάς περνάμε ενα πολύ μεγάλο μέρος της ζωης μας.Για την προσωπική μας υγιεινή αλλά και των επισκεπτών μας ,επιβάλεται τακτικά ο καθαρισμός τους.Εμείς στην Carpet-cleaner.gr με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό , και με τον βιο-καθαρισμό των μοκετών δαπέδου απο άκρη σε άκρη , καθώς και με τον βιο-καθαρισμό των σαλονιών και καθισμάτων γραφείων στον χώρο σας και σε μέρες και ώρες που δεν εμποδίζουν την εργασία σας , μπορούμε να εγγυηθούμε την απορρύπανση και την υγιεινή τους.

 

 

rest2Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

Χώροι όπου η απολύμανση και η υγιεινή είναι επιβεβλημένες από τις διατάξεις δημόσιας υγείας , είναι αυτοί των Ξενοδοχείων και των Εστιατορίων.Η Carpet-cleaner.gr γνωρίζοντας τις ανησυχίες και τις υψηλές απαιτήσεις των επιχειραματιών των κλάδων αυτών , προσφέρει εξειδικευμένους βιο-καθαρισμούς μοκετών με απορρύπανση και αναζωογόνηση καθώς και εξειδικευμένους βιο-καθαρισμούς σαλονιών , καθισμάτων , καναπέδων & στρωμάτων διατηρόντας έτσι τα υψηλά στάνταρτς των εν λόγω επιχειρήσεων.

 

 

kidsgardenΒρεφονηπιακοί σταθμοί & Παιδότοποι

Η καθαριότητα και η υγιεινή σε ένα αρμονικά υγιεινό περιβάλλον είναι το Α και το Ω για τα παιδιά μας.Δώστε στα παιδιά, ένα περιβάλλον καλύτερο και πιο υγιεινό όπως τους αξίζει.Η Carpet-cleaner.gr ειδικά για τους χώρους αυτούς , προσφέρει εξειδικευμένους βιο-καθαρισμούς μοκετών με απορρύπανση και αναζωογόνηση καθώς και εξειδικευμένους βιο-καθαρισμούς σαλονιών και καθισμάτων γραφείου & στρωμάτων.

 

 

sinema1Αίθουσες Συνεδριάσεων – Cinema

Οι αίθουσες συνεδριάσεων λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου χρειάζονται καθάρισμα με τεχνικό εξοπλισμό ειδικό για διαχείριση μεγάλου έργου , ώστε σε έυλογο χρονικό διάστημα να απορρυπανθούν και να αναζωογωνηθούν πλήρως μέχρι την επόμενη χρήση τους. Η Carpet-cleaner.gr διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό και ειδικά κατερτημένους συνεργάτες ειδικά για τους χώρους αυτούς και προσφέρει εξειδικευμένους βιο-καθαρισμούς μοκετών με απορρύπανση και αναζωογόνηση καθώς και βιο-καθαρισμούς καθισμάτων.

 

 

kapi5Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Για τους φιλοξενούμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, επιβάλεται απο τους κανόνες υγιεινής ένα αρμονικά καθαρό και αντιαλλεργειογόνο περιβάλλον , που να τους προσφέρει βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας τους. Η Carpet-cleaner.gr μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου αυτού με τον εξειδικευμένο βιο-καθαρισμό των στρωμάτων με απορρύπανση και αναζωογόνηση, με τον βιο-καθαρισμό των μοκετών , με τον βιο-καθαρισμό των σαλονιών και καθισμάτων γραφείων και κοινόχρηστων χώρων των μονάδων αυτών με σεβασμό στις ανάγκες τις τρίτης ηλικίας όπως άλλωστε αρμόζει.

 

 

carinteriorΣαλόνια Αυτοκινητων

Δώστε στο εσωτερικό του ι.χ αυτοκινήτου σας , την υγιεινή και την φροντίδα αντίστοιχη αυτής του σπιτιού σας. Με τον εξιδεικευμένο βιο-καθαρισμό του σαλονιού απο την Carpet-cleaner.gr θα απομακρυνθούν εκτός απο τους δύσκολους λεκέδες και τα βλαβερά βακτήρια, οι παθογόνοι μικροοργανισμοί, τα αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων της σκόνης. Η εργασία γείνεται αποκλειστικά στον χώρο μας.